Ezbere

Ezbere hesabını silme

Ezbere hesabını ve tüm verilerini istediğin zaman silebilirsin.

Uygulamadan

  1. Ezbere’yi aç ve giriş yap.
  2. Ayarlar → Gizlilik ve veriler bölümüne git.
  3. “Hesabı Silme Talebi Oluştur” seçeneğine dokun ve onayla.

Hesap ve tüm verileri talepten 14 gün sonra kalıcı olarak silinir. Bu süre içinde tekrar giriş yaparak vazgeçebilirsin. Bu verileri hâlâ içeren sunucu yedekleri sonraki 14 gün içinde silinir.

Uygulama olmadan

Hesabının e-posta adresinden support@ezbere.com adresine yazıp silme iste. Hesabı 30 gün içinde siler ve e-postayla onaylarız.

Neler silinir

Hesabın, kayıtların, yazıya dökümler, notlar, bilgiler, görevler, hatırlatmalar, kişiler ve Ezbere sunucularındaki kullanım kayıtları. Yalnızca telefonunda ya da kendi Google Drive’ında tuttuğun veriler senin kontrolündedir; uygulamayı kaldırmak ya da Drive’daki Ezbere yedeğini silmek onları siler.

Sadece bazı verileri silmek

Gizlilik ve veriler bölümünden hesabı kapatmadan tüm kayıtları da silebilir ya da tek tek kayıt, döküm ve bilgi silebilirsin.